Осврти за Alfazone

 • Aco
  Беше лекуван од простатитис, излечен, но почнаа проблемите со потенцијата. Се срамам да одам кај лекарите со таква дијагноза, најдов прегледи на Интернет за Alfazone и го порачав. Ефектот задоволен! Доволна е една капсула и се враќам во редовите. Покрај тоа, нема никакви негативни реакции во форма на притисок и тахикардија, ги советувам сите.
  Alfazone
 • Bedirhan
  Купував други патогени, често ги менував, бидејќи имаше последици - или ме болеше главата, или притисокот се зголеми. Кога го пробав Alfazone пак почувствував 18. Ефектот е брз и најважно, ТРАЈН. Мојата сопруга вели дека дури и во младоста тоа не било така.
  Alfazone
 • Amela
  Долго време не се осмелив да му навестам на мојот сопруг дека не ми одговара во кревет. И не сакав да навредам. Затоа, едноставно нарачав Alfazone и почнав да му давам капсули под маската на обични витамини. Резултатот беше многу пријатен.
  Alfazone
 • Ahmet
  Мојот пријател ми ги препорача капсулите. Рече дека никогаш не бил изневерен, веќе четири недели пијам Alfazone. Ефектот го почувствував после 3 дена - постојана желба за секс, како во 20 години, а оргазмот е едноставно неверојатен, а што е многу важно и мојата сопруга! Значи, ние сме на меден месец.
  Alfazone
 • Boris
  Од време на време земам Alfazone за понекогаш да додадам возбудувања. Ерекцијата моќна и долга. Девојката е воодушевена! Забележав дека по земањето на капсулите се чувствувам повесело, ми се подобрува работниот капацитет. И што е најважно, може да се земаат со алкохол, ефектот е одличен.
  Alfazone
Кориснички рејтинг Alfazone
4.4
14