Упатство за употреба Alfazone

Упатство за употреба капсули Alfazone

Еректилната дисфункција е една од најчестите болести со кои се соочуваат мажите од сите возрасти во Македонија. Потентните капсули Alfazone се најдобрата алатка за третман и спречување на слабеење на потенцијата денес, бидејќи инстантно ја подобрува потенцијата неколку пати.

Како да се земе Alfazone

Како да се користи

  1. Alfazone се препорачува да се зема во текот на една капсула, еден до два пати на ден пред јадење. Лекот делува поради кумулативниот ефект. И постепено го враќа нивото на тестостерон хормони во нормала.
  2. Времетраењето на курсот е 3 месеци.
  3. Доколку е потребно, можете да земате капсули непосредно пред сексуалниот однос (по можност 30 минути пред).
  4. Земете ги капсулите со мала количина течност. За време на приемот, можете да пиете алкохол.

Благодарение на Alfazone, чувствителноста на пенисот и количината на сперматозоиди се значително зголемени.

Индикации за употреба

  • импотенција поради силен стрес.
  • брза ејакулација;
  • намалување на потенцијата;
  • исчезнување на сексуалната желба;
  • спречување на аденом и простатитис.

Нема контраиндикации за земање на лекот. Единствената можна индивидуална нетолеранција кон компонентите вклучени во составот.